Woensdag! Knappe kechs cancellen weer kopvod – Geenstijl.nl

woensdag!-knappe-kechs-cancellen-weer-kopvod-–-geenstijl.nl

Pritt, ik las het artikel met plezier, tot ik door scrolde naar beneden en me letterlijk een hartverzakking schrok! Wil je dat NOOIT meer doen!!

De vader van dat gender op de foto is dus een terrorist….

Terrorist misschien niet, maar om zoiets los te laten op de samenleving is in ieder geval wel een misdaad tegen de mensheid.

Die laatste twitterlink in de text als je er op klikt geeft twitter al aan dat die tijdelijk beperkt is geworden wegens ongebruikelijke activiteiten.

Past dit ook in het plaatje van censuur?

Sneu gedrocht, ik ruik het hier.

Is het nou echt zoveel gevraagd om eens te stoppen met dat infantiele ‘kopvod’ ?!

Gekke Geert zijn toverwoordje stinkt ondertussen best wel een beetje veel naar ouwe zweet sokken meur.

Niveautje kleuterschool, niveautje rapper droef, niveautje wit privilege, niveautje niveau loos.

Segregatie doek, of schoonheid verstop doek, heeft een veel betere intonatie, en is ook een veel betere omschrijving voor de functie van de doek.

Nog niet met een geleaste loel zou ik haar… het hut doen.. moehahahaha

Ruilen? Heb je het bonnetje nog…..? Deze is zo lelijk die mag niet terug. Voordat ze de winkel verliet heb ik de hond er nog vanaf geschopt.

Stuur maar naar het kalifaat. Wordt ze gelukkig van toch?

Lijkt er op dat ze de nageboorte hebben aangekleed en het kind weggegooid.

Even een genderneutrale opmerking: wat is het?

Respect voor de vrouwen die het aandurven zich te verzetten tegen onderdrukking in dergelijke landen, eventueel met consequenties. Durf het maar. Respect! Daar mag onze politiek en de VN op inspelen.

Niet Sinterklaas.

Kijk maar eens in de ogen van dat lelijke wezen op onderste foto. Wat moet dat wezen een haat met zich meedragen.

Kijk ook naar Sylvana Simons. Is toch gewoon ziek.

Gewoon zieke aandachtshoeren die alles naar hun zin willen hebben, maar pijn en moeite ondervinden om zich ook een heel klein beetje aan te passen aan de ander 99,9% van NL.

En geloof maar dat dat wezen onder op de foto ook nog eens de hand open houdt. Want werken gaat waarschijnlijk tegen haar visie van de maatschappij.

En wat betreft dat shirt: met welke reden wilt ze schoppen, racisme ? Seksisme?

Domme koe. Sorry voor de echte koe die wel productief en nuttig is.

Hahahaha, nou die moet de beschuiten zelf meenemen volgens mij…

Ik snap haar insteek..

Toch een beetje aandacht zo..

Even realistisch blijven. Het schepsel op de foto is representatief voor de bevolking van de dubieuzere faculteiten van veel westerse universiteiten. Van die plaatsen waar het stapelen van bijvoeglijke naamwoorden wordt aangezien voor een beschrijving van de werkelijkheid. Buiten die intellectuele zwarte gaten neemt niemand dit serieus. En is niemand zo.

Laten we hopen dat de Iraanse vrouw in de video representatiever is voor de bevolking van dat land.

De stompzinnigheid van de humanities “wetenschappen” aan westerse universiteiten is nooit mooier aangetoond dan door Sokal, maar veel heeft het allemaal niet geholpen: nl.wikipedia.org/wiki/Sokal-affaire

nick.name

Peter Boghossian en James Lindsay deden het vorig jaar nog eens dunnetjes over. Met het artikel ‘The Conceptual Penis as a Social Construct’. Wederom volslagen onzin. Met ‘argumentatie’ dat de penis niet moet worden gezien als anatomisch orgaan. Maar als een door maatschappelijke krachten geconstrueerd concept van ’toxic masculinity’. Dat bovendien verantwoordelijk is voor de klimaatverandering. Werd peer reviewed en al gepubliceerd in het wetenschappelijke (ha!) tijdschrift Cogent Social Sciences.

In de VS proberen de akela’s van de Gender Studies faculteiten het af te doen als schandalig seksisme van mannelijke academici, die zich bedreigd voelen door al de krachtige vrouwen in die faculteiten. Al hebben de krachtige vrouwen wel dringend meer ‘safe spaces’ en academische censuur van afwijkende meningen nodig.

In West-Europa is het allemaal nog wat erger. Al valt de prominentste Nederlandse sociaal psycholoog keihard door de mand als kwakzalver, de rest blijft onbezorgd onzin publiceren.

Aan de positieve kant kunnen ze die onzin zo onbezorgd publiceren omdat niemand er notie van neemt. De overweldigende meerderheid van gepubliceerde ‘onderzoeken’ in de menswetenschappen (in geloof zo’n 98%) wordt nooit geciteerd of opgevoerd als bron in latere onderzoeken. Dus bijna iedereen in die disciplines schijft eigenlijk uitsluitend voor zichzelf (eigenlijk vaker ‘haarzelf’).

Mike_DB

Bedankt voor de tip! Heb het gegoogled en deze is net zo grappig (of eigenlijk treurig) als die van Sokal. Boghossian en Lindsay geven ook aan waarom het allemaal weinig uithaalt, net zoals bij cults worden feiten strijdig met het geloof weg-gerationaliseerd.

In dit kader is de volgende quote, van een tegenstander van Boghossian en Lindsay, is te mooi om waar te zijn:

Boghossian and Lindsay are white men working in the most male-dominated academic fields (philosophy and math) attempting to humiliate through bullying one of the few academic fields dominated by women. In our current political climate—thriving as it does on shamelessness and humiliation—this scenario, as the motives become increasingly transparent, only calls for kind of scrutiny and understanding that gender studies can provide.

psmag.com/education/the-hoax-that-bac…

Ik zeg het niet snel van mensen, maar oef, wat is dit exemplaar ongelooflijk lelijk. Het kost even wat moeite te ontdekken welk merk het is. Het is niet vrouwelijk en niet mannelijk, dus het zal een tussenvorm zijn die ons alfabet tegenwoordig rijk is, maar man o man, wat is die lelijk. Het valt te overwegen om boerka’s soms verplicht te stellen bij zeer hoge uitzondering.

-weggejorist-

Daar zou ik mijn hond vanaf trappen!

Ze mag zonder diploma’s zo naar de Universiteit, op sterk water….

Wow, he looks really pissed off las ik ergens.

-weggejorist-

Een foto van een dorpsidioot.

Zo zijn er veel meer.

Maar gelukkig niet dagelijks in beeld.

Ik zou m’n hond er nog niet op loslaten.

Ik wist niet dat clown Bassie met die pratende computer gepaard had en een kind kreeg.

Nou, computer is nogal een compliment zou ik zo zeggen.

Typisch gevalletje boerka.

If it looks like a kech and sounds like a kech, it probably is a kech

Deze kech zal niet veel klandizie hebben schat ik.

“White men are terrorists”.

Daar sta je dan met die éne waarheid die alles moet verklaren ook en vooral dat jij geworden bent die je bent: een activiste die activistisch is omdat activisme nog het enige is wat je een beetje troost geeft in je armetierige bestaan.

“White men are terrorists”.

Dat straalt ook van je gezicht af, dat zure gezicht, waarin tegelijk teleurstelling, verdriet, angst en pijn te lezen zijn, vermengd met haat en afgunst. Dat levert dan een smoel op die misprijzen en laatdunkendheid uitstraalt, geringschatting, afkeuring, terechtwijzing.

“White men are terrorists”.

Je hebt besloten dat de samenleving maakbaar is, en eist dat die gemaakt wordt zoals jij dat wenst, of in elk geval zich voegt naar jouw noden en behoeften. Jij bent slachtoffer, wordt geterroriseerd, en hebt daarom het morele recht om te eisen, alleen maar te eisen. Want dat is wat activisten doen, eisen, drammen, claimen, zeuren.

Meisjes in Iran zeuren niet, die strijden.

En zo is het !

Een T-shirt met daarop ‘blanke mannen betalen jouw uitkering’. Gaat dat te ver?

Een T-shirt met “blanke mannen hebben alle faciliteiten gebouwd en onderhouden waar jij gebruik van maakt” zou ook kunnen.

Een T-shirt met “Blanke vrouwen hebben blanke mannen gemaakt.” zou ook kunnen.

-weggejorist-

Ik ga een T-shirt laten drukken met “I’m a terrorist. Stay away from me.”

harstef|03-01-18 | 14: 56

Scherp!

▼ 4 antwoorden verborgen

Hoe heet die Iraanse heldin trouwens???

Dan vallen al die nederlandse zogenaamde feministes toch vreselijk door de mand!

De degeneratie van de westerse cultuur valt niet meer te ontkennen.

Noodoproep:

Stop het gebruik van het woord “Kech”

Er is een namaak rapper die apetrots zal zijn als dit woord algemeen gebruikt gaat worden door zijn toedoen.

Ruilen? Really?? Die rooie met die wroetring door d’r gok kun je in een hongerwinter met een mud aardappels toe nog nergens voor ruilen!

Wat een wrak.

Zou zo maar een dochter van Freek de Jonge kunnen zijn , zie duidelijke overeenkomsten.

Die rooie knop is groter dan die van TRUMP.

Ja maar werkt ie ook?

@Sjefke7807 | 03-01-18 | 13: 51

LOL, dat zeker niet.

Weten we zeker of dit een echt mens is?

Lijkt mij een geschoren aap die door het Kremlin is gestuurd

Wat zul je toch trots zijn als ouders dat je zoiets de wereld opgeschopt hebt. Zouden die zich nu afvragen of het vallen van de commode en op haar hoofdje toch een grote invloed heeft gehad.

Hier is in ieder geval geen sprake van ‘White supremacy’.

Whut?

Zich verschuilend achter een Iraanse publicist ,maar toch.

De Volkskrant ziet het licht? Een greep uit artikel.

”Opinie: In Iran is failliet van de islam nu kristalhelder feit

Betogers eisen in helder Perzisch radicale verdwijning van het regime, de islam en de geestelijkheid, stelt publicist en cultureel psycholoog Keyvan Shahbazi.

Ondanks de halfslachtige pogingen van het State Department van Hillary Clinton, bleek Barack Obama te laf om de betogers te steunen. In plaats daarvan poogde hij Khamenei te paaien door zich afzijdig te houden van de massale moordpartijen en grootschalige arrestaties waarmee de protesten werden neergeslagen.

Het applaus van de ‘nuttige idioten’ van cultuurrelativisten in het Westen en hun gelijkgestemde correspondenten in het Oosten was weerzinwekkend.

Onder het toeziend oog van Obama bereidden de ayatollahs hun macht verder uit.

Nergens hoor je meer Arabisch-islamitische kreten zoals Allah-o-Akbar. De demonstranten verbranden zelfs de door dit regime ontworpen vlag met deze kreet erop. Nergens hoor je meer de roep om hervormingen van binnenuit door figuren uit het systeem zelf. De betogers eisen in helder Perzisch radicale verdwijning van het regime, de islam en de geestelijkheid uit de politieke en maatschappelijke arena. Het enige geloofwaardige alternatief moet van buiten het islamitische regime komen en dat is een grote onomkeerbare stap voorwaarts. Daarmee is het failliet van de islam als maatschappelijke- en politieke ordeningsprincipe een kristalhelder feit.

In veel steden durven de geestelijken niet meer in hun herkenbare kloffie de straat op.

Bezorgd om hun portemonnee blijven de Europese leiders vooralsnog zwijgend toekijken, maar het tijdperk van de laffe Midden-Oosten-politiek van Obama is definitief voorbij. Er waait een andere geopolitieke wind, de Republikeinen aarzelen geen seconde om achter de Iraanse bevolking te staan.”

www.volkskrant.nl/opinie/in-iran-is-f…

Maar deze iconische foto heeft de Volkskrant niet gehaald, blijkbaar zijn protesten tegen vrouwenonderdrukking geen nieuws in links Nederland.

www.lemonde.fr/les-decodeurs/article/2…

@ medusa324 | 03-01-18 | 13: 21

Ik mis die iconische foto van de originele dameskleding, voordat de islam toesloeg. Die foto zegt ook alles.

Alle Blanken over 1 kam scheren is racistisch.

Alle Mannen over 1 kam scheren is sexistisch.

De figuur op de foto (ik kan er geen geslacht aan ontdekken, heeft misschien ook geen geslacht) is dus racistisch en sexistisch.

Wie is die griezel op de foto?

Misschien kunnen we onze jongens uit Uruzgan terughalen en daarheen sturen.

Roze (haar/het/hen) met Hitler snor. Ohoh… klote kerels ook altijd

Inderdaad, waar blijven de verwende sjw reacties van westerse bodem? Ik roep al jaren dat zij de verkeerde strijd ondersteunen. Ik wilde zeggen ‘strijden’ maar langs de zijlijn iets roepen wat geen echt vervelende consequenties kan hebben omdat je in een prima fijn en beschaafd land leeft is natuurlijk geen strijd.

Witte mannen zijn nog steeds in staat om spullen op een boot te laden en over bijna de hele wereld deuren te gaan intrappen. Kwestie van budgetprioriteiten.

Over ruilen gesproken: die bruine mevrouw hierheen en die blanke mevrouw daarheen.

Op die foto is een jongen. Ik zie baardgroei.

Jezus_Boeddha | 03-01-18 | 13: 11

Is bikini lijn

De tekst op dat shirt is strafbaar toch?

Als je op haar T-shirt “White Men” vervangt door “Brown (of Black, e.d.) Men” dan zijn de rapen gaar en word je hier in NL al “racisme” krijsend voor de rechter gesleept

Gelijkheid in NL ? hahaha

Je begrijpt er niets van. Kritiek op Islam is Islamofobie. Kritiek op negers is racisme. Kritiek op blanke mannen is mode.

Nou zoek de NAW gegevens van het op en ga je gang, pas wel op voor de bak linkse shit die je over je gaat krijgen, als de politie je al niet lachend wegsturen met de mededeling verdoe onze tijd niet a.u.b., en links het nooit te horen krijgt.

Dit is overigens wel een echte Tendentieus, ongefundeert en nodeloos kwetsend uitziend persoon.

Roze haar: check.

De rest ook geen stijl: Check

@ redactie: feli met deze mascotte.

Het is in ieder geval geen Apeldoornse ‘Wees welkom in mijn land’ trut

Een gevalletje pech kech

Er uit zien als een uitgekotste hondendrol en dan iets roepen over witte mannen.

Is dat eigenlijk niet strafbaar?

In theorie wel, maar in de praktijk worden Linksche racisten en sexisten niet gestraft.

Waar hier een strijd wordt gevoerd om kopvodden te moeten accepteren wordt in een zwaar islamitisch land de strijd gevoerd om de kopvod, een symbool van onderdrukking af te kunnen doen. Daar, in Iran wordt de echte strijd om onderdrukking gevoerd. Trouwens, geen spoor van support te bekennen van onze ‘feministen’ en BN-ers.

-Trouwens, geen spoor van support te bekennen van onze ‘feministen’ en BN-ers.-

Inderdaad zeer zeer vreemd. Waarom zou dat zijn…?

Antwoord: Omdat “progressief links” alléén opkomt voor onderdrukten, vrouwen en zwakkeren als dat in hun politieke bekrompen agenda past. Alleen dan, anders niet! Medemenselijkheid van Links: het is een grote farce!

Iets van het gezicht is de spiegel van de ziel :

Als deze foto Merkelland is genomen, is de vraag “welk kamp bewaakt ze…”

Bah, Andy Dick

God, wat zijn ze dapper (en mooi) die Iraanse dames en wat worden ze verraden door de verwende zooi Westerse SJW’s met hun imbeciele geraaskal.

Hoogste tijd om die Iraanse dames hier naartoe te halen en onze lelieblanke Islam-en Ayatolla likkertjes naar Iran te sturen! Kunnen ze daar de hele dag fijn in een burka rondlopen en zeiken over de Westerse man. Heerlijk!

Iedereen blij!

Lijkt mij een uitstekende deal!

Gut kind, wat zie je er uit.

Kom maar even mee, dan krijg je een glaasje azijn van me om aan te sterken.

Je zult maar zo’n kop hebben.

Ik zou mijn ouders laten opnemen en zelf een uitgebreide ombouwoperatie laten doen.

Want zo wil geen zinnig denkend mens de straat op.,

Stoer wijfje

Niet alledaags

Noem je dat stoer? Vrees dat ze beter bij een psych kan aankloppen. Zoveel zelfverminking heeft vaak een oorzaak (white men, white daddy, white uncle)

En ik maar een halve eeuw netjes vrouwen voor laten gaan, deuren open houden, handjes thuis laten tot er instemming is, kadootjes geven, moeders op handen dragen, ben je ineens van de ene op andere dag een terrorist. Het leven kan raar lopen.

U bent kennelijk niet alleen. Allemaal, ineens terrorist.

Doe ik ook altijd al bijna honderd jaar.

@ normanius | 03-01-18 | 11: 48

Gelukkig niet.

Pleurishekel aan bakfietsen en die Volvo rijders mogen ook deaud.

Nee hier is het, gelukkig, nog normaal. Maar HIV heeft zich ook verspreid, wat garandeerd mij dat dit terminale gezwel zich niet verspreidt?

Kom niet meer tot serieus lezen toe, na dit, en de plemps ook op – offtopic – Maiwand de Drinker (varkensbloed, el cheapo Rioja?, dank ene reaguurder) met z´n plofkopf en z´n AnnefleurDD GL twitterlieverds…

Denk dat ik ook maar een uurtje ga fieten.

Maar het lachen doet het ook goed bij deze topics voor de buikspieren dus misschien wacht ik nog even. /slok.

Bij die blanke man op de onderste foto komt er één woord in me op; oikofobie!

En eerlijk gezegd wordt ik zelf ook wel een beetje bang van dat ventje.

Blank? Ik zie en half (in)gekleurd persoon waarvan het (oorspronkelijke) geslacht moeilijk is vast te stellen. En als het voor (m) moet doorgaan is hij van mening dat hijzelf een terrorist is. Hoe seniel ben je dan….

Intussen knuppelen de Moellahs in Iran de tegenspraak net zo plat als de SJW’s dat zouden willen doen.

Bij den Photograhie:

Binnen een straal van 10 meter heeft ze nog nooit een man van welke kleur dan ook gezien, ….

Wie wil nou met haar trouwen? Ze kan niet eens een gat in haar trui stoppen.

Willu die kop op de bank hebben? Of in de keuken? Naast u tijdens een avondje restaurant? In het hotel? Brrrrrrrrrrrrrrrrr

Als men met “het middeleeuwse maangeloof” de Islam bedoelt, dan even dit als toevoeging!

Jammer dat de maan hier wordt geassocieerd met de Islam, iets waar GS duidelijk van laat blijken een hekel aan te hebben. De maan werd vereerd in de voor-christelijke tijd in de vorm van de maangodin. Toen het christenen arriveerden werd de maan in een slecht daglicht gezet, het was schijn-licht want het was niet direct zonlicht dat erop viel. De maan, vereerd door voorchristenen, werd door christenen tot een demon, donker met de duivel samenspannend iets gemaakt en daarmee werd handig de maangodin onttroond. Dat GS hier blijkbaar de Islam “het middeleeuwse maangeloof” noemt is een teken van christelijke indoctrinatie zonder dat men het in de gaten heeft. De Islam heeft wel een maankalender, en dat zou de enige verklaring zijn waarom het woord “maangeloof” gekozen is.

De maan én de zon werden vereerd lang voordat de christenen het opeisten en de maan tot iets verderfelijks maakten en de zon op het licht god’s plakten en zo de voorchristelijke religies de nek omdraaiden. En wie niet wilde horen kwam als heks op de brandstapel terecht. De christenen hebben de kalender die op de zon gericht is, de Islam op de maan. Maar de tijd voordat de christenen de boel hebben overgenomen in Europa, hadden de mensen geen zonnekalender maar een maankalender.

Islam,christen of jood, alle drie hetzelfde want ze hebben alle drie dezelfde oorsprong, het OT.

-weggejorist-

Haha, die nick van je (laatste reaguurder) legt het helemaal uit.

Louise, als je je een beetje verdiept in de symboliek van de maan en de zon in de islam en het christendom, dan zal je tot de ontdekking komen dat dit veel verder gaat dan kalenders. Niet voor niets hebben Christenen afstand genomen van de maanreligie. Dat heeft te maken met een bepaalde ontwikkeling, die zich bij de islam nog niet heeft voorgedaan. Het Christendom is doorontwikkeld in het NT, terwijl de Islam louter steunt op het OT.

Janse71 | 03-01-18 | 13: 31

De islam steunt op de logica van ‘-A: A’ ‘niet-Allah, ergo: Allah’. Uit de Tenach heeft de islam alle verhalen verwijderd waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Wel Abraham, niet Sara enz. Het bashen van ‘OT’ was en is nog steeds een voedingsbodem voor anti-semitisme.

▼ 1 antwoord verborgen

Nu heb ik een lesbische collega, die hier min of meer op lijkt.

Ze wil dus mannenwerk doen, altijd en eeuwig gezeik en als het erop aan komt kan ik het echt zware werk doen.

Ze maakt mijn leven al meer dan tien jaar tot een hel.

Het ergste is: ondanks meerdere incidenten is ze blijkbaar niet te ontslaan.

FML…

Feminisme! Zolang het leuk is natuurlijk..

Goed plan.

laat die fopfeministen maar eens een jaartje in Iran en SA gaan wonen. Om hun prioriteiten weer eens op een rijtje te krijgen.

En geen feminste hier die ook maar openlijk de strijd van de iraanse vrouwen ondersteunt. Maar oh wee als een islamdramster hier als agente zo een kopvod wil dragen, dan staan ze te gillen dat het allemaal maar moet kunnen.

Hups in een gesticht ermee. En deze waanzin komt alleen maar door cultuur, als trut een moslim was geweest zat ze braaf thuis te wachten op Mo-tje.

Camiel, doe er wat aan!

Lol.

Aan die ponem van dat mokkel is tezien dat camiel al langs is geweest !

Take care.

.. maar goed. Onderste plaatje: hij/zij/het ziet eruit als de moderne linkse jeugd (die de toekomst heeft).

Even een oude Romein uit zijn nadagen opgraven en vragen hoe dat afloopt, indien dat gerespecteerd moet blijven.

DSM-5 Handboek raadplegen.

Als we verwarde mensen nou eens gewoon verbieden om te demonstreren?

Die heeft een gelukkige jeugd gehad

Yep, met progressieve moeders en grootmoeders uit 1 ouder gezinnen.

“,Hoe kunnen de barbaarse hordes moslims die aan groepsverkrachting doen tot bedaren gebracht worden?”

*t-shirt is te klein mompelt*

ROFL, wat treurigheid.

Wellicht wil Gloria Wekker haar tshirt wel overnemen..?

.. er is iets raars gaande op de universiteiten van de westerse wereld. De zombies zijn geen rare film meer, maar werden werkelijkheid.

Luie studenten, die een Wekker-studie doen om een betaalde baan als SJW te scoren (op Universitair werkniveau), worden er omgevormd tot zombies. Zombies, die zonder schaamte fysieke agressie plegen tegen ongewenste meningen en als vijand gelabelde groepen in de samenleving.

Totalitaire mensen die tegenspraak als misdaad labelen, ze hebben een ander pakje aan maar wij zagen ze vorige eeuw ook al bezig.

Dit is het wijf dat heeft verklaard door Francisco van Jole te zijn getongd en daarna te zijn aangerand terwijl hij zijn witte onderbroek nog steeds aanhad. Ik geloof haar wel…

Ze, hij, het, niks, past helemaal in zijn buit-schema.

LOL!!

Is dat nou vreer? Die van de SS kieslijst.

Ik zou haar doei zeggen.

Je laat me schrikken. Ik las daar effe doen in plaats van doei… pfff

Ghehe, dat was wel een beetje de bedoeling.

Ik denk dat je gigantische lol kunt hebben met die laatste.

Je bescheurt je van het lachen met ‘haar’.

1 april

Sylvana, schat, je bent deze nog vergeten om op je lijst te zetten.

Jaja… maar dat is wel handige van SS, dat ze een lijst heeft gemaakt. Eerst lijstje nakijken daarna eventueel verder. Dan ben je gewaarschuwd. Zelfde geldt voor de mevrouw op de foto. Wel eerlijk van haar om mensen te waarschuwen.

Die mislukte neusring heeft vast haar doos beveiligt met een rol prikkeldraad ,terwijl geen beetje vent opgewonden van haar word,eerder anders om ,wat een haat straalt van dat gender wijf geval af. Stemt vast op penthouse Pechtman.

Ze zei nog, zet die ring om mijn clit want ik heb geen idee waarvoor die clit dient, maar dat ding kwam per ongeluk in d’r/zijn/ hets kop terecht, waarna ook echt niemand weet waarvoor die kop dient.

Nou, nee, zij, hij, het koestert een geheime passie voor gekke Syl.

Maar niemand mag dat weten, vooral gekke Syl niet.

Zeg, is hier geen sprake van discriminatie en haatzaaien? Als je gaat lopen met een tekst als “Marokkanen zijn terroristen” of “Negers zijn terroristen” of “Islamieten zijn terroristen” wordt je in no time opgepakt.

Ja mag, want Black Power (niet fris) mag ook, terwijl White Power (ook niet fris) niet mag. Waarom? Iets met neo-koloniaal verleden en Holocaustdingen van -tig generatie s geleden.

Als Sylvana en groupies deze lijst hebben samen gesteld om zeker geen enkele kans te maken in de gemeenteraad te komen, denk ik dat ze zeer effectief zullen blijken te zijn. Dan kunnen ze vanaf de zijlijn blijven roepen.

Als ze echter serieus denken hier stemmers mee te trekken, zijn ze precies zo verdwaald als ik altijd al dacht.

Beetje vermakelijk maar vooral triest.

Annabel echter heeft een gouden toekomst. 2018 zal geweldig worden!! Ze zal met haar redelijke verhaal, waar geen speld tussen te krijgen is, uiteindelijk zegevieren

Nou staan we allemaal wel eens lullig op de foto. Ik vind dat ze een tweede kans moet krijgen.

Die kreeg ze al bij het maken van de klasfoto,s vroeger. Ze is af! 🙂

@Ce ca!: Bedankt, daar ging de koffie….

Het gedrocht op de onderste foto is het resultaat van Francisco van Jole meets Jette Klijnsma on a very inconvinient moment.

“White men are terrorists”. Goh en ik maar denken dat de spraakmakende aanslagen vooral door niet-blanke mannen werd gepleegd. Wel bijzonder dat ‘zij’ (want ik weet natuurlijk niet hoe het zich identificeert) enorm haar best doet om op een blanke man te lijken.

Het kunnen natuurlijk ook allemaal “black-face”blanken zijn natuurlijk. Ik sluit niets uit!

Mixed message. Aan de ene kant zo´n tekst op haar shirt maar aan de andere kant dat vrolijke, open, vriendelijke, meisjesachtige prinsessengezichtje.

meisjesachtige prinsessengezichtje? Als er geen boobie s op haar rug hangen is het een lelijke WITTE vent.

“White men are terrorists”. Ja dat komt ervan als vrouwen zichzelf zo lelijk mogelijk maken. Neusring, goedkoopste Ans Handersbril, roodgeverfd haar, tats en een chagrijnige blik omdat zelfs Parsons haar niet zou doen. Eigen schoeld, dikke boelt.

Het ongeremde sexisme en racisme richting blanke mannen begint me intussen compleet de keel uit te hangen. Het misselijkmakende is dat de grootste hysterici op het gebied van racisme en sexisme zelf de dikste racisten en sexisten zijn en hun haat zelfs “wetenschappelijk onderbouwd” durven te noemen.

Gloria Wekker is een moderne Mengele/ Lombroso en krijgt nog een overheidsprijs ook: Zum kotzen!

Zot, helemaal gelijk. Een eerdere opmerking van mijn hand over het aanvangen van schedelmeten door Bij1 werd niet op prijs gesteld.

Eerder een hoog Pinokio en Charlie Chaplin gehalte.

Om nu gelijk een Godwin er tegenaan te gooien gaat iets te ver. (of is ze naast “hooglerares” ook chirurg? 🙂

Trouwens , als het nu nog een lekker wijf was had ik wel een magneet in m’n broek gedaan. Nu niet.

Ik ben, nast spontaan kotsmisselijk, ook impotent geworden ben ik bang…

Gatver wat een smoel. Dat mijn dochtertje maar nooit de zelfde (geestelijke) aandoening krijgt als dit figuur…

Woont u in een buurt met bovengemiddeld veel bakfietsen en 25 jaar oude Volvo V70 diesels dan is er waarschijnlijk nu al geen redden meer aan.

Toch een compliment voor de smaakvolle matching van befdoek en bril kleur.

Wat die deprimerende neusring doet is een uiting van het ultieme etnischprofileren. Alles over een kam scheren is not doen , maar de uitzondering betreft uiteraard de witte man. Haar vader zal zich schamen of achter de oren krabben, of beide.

Maar is zo’n neusring geen cultural appropriation? Mag dat eigenlijk wel?

Of de vader (of oom) is de witte terrorist die vroeger niet van haar af kon blijven. En nu allemaal dood want alle mannen zijn hetzelfde! /Sarc-off

je zou je hond er nog van af trappen. Jezus.

Mijn hond zou het zelf niet eens willen proberen.

Mijn hond trekt ‘haar’ helemaal uitelkaar. Geen probleem.

Die onderste, met die paarse bril, is toch een witte man(netje)? Waarom dan dat shirtje?

Uhm, ik dacht dat eerst ook. Maar ik lees net dat meerdere medereaguurders er toch ook een vrouw(tje) in zien. *in verwarring computerbril oppoetsen gaat*

Ah, en wat die Iraanse dame betreft: Zet hem op meid, pak je land, je leven en je waardigheid terug! Van die hufters met/zonder baarden hoef je niks te verwachten, het is aan jullie vrouwen zelf!

Zoiets als wat er nu in NL gebeurt? Ja wij zijn ook van de harde aanpak. Penthousegate is alweer vergeten.

Nou ja, hier hebben we geen Shariapolizei, geen religieuze terreurstaat en hier geldt wel vrijheid van godsdienst, geaardheid, partnerkeuze etc. Ik snap uw frustratie maar dat is klein bier vergeleken met dit. Liever politici die zich ten koste van mij verrijken dan politici die over mijn geslacht/geaardheid/mening/partnerkeuze etc. gaan….

Voor deze zou dan een burka wel weer goed zijn.

Een blauwe van plastic!

Merk: KOMO.

Dit is wat engelstaligen een “double bagger” noemen. Twee komo’s dus. Voor de zekerheid.

Maar een hoofddoek staat voor toch vrijheid aldus Joop BNN/VARA , neo ̶f̶a̶s̶c̶i̶s̶m̶e̶ feministen , activistisch links, iftar agenten etc ?

Als je die foto 10x inzoomt zie je rechts boven elleboog een klein moedervlekje. Een vliegenpoepje op een wit laken Het zou geen rol mogen spelen maar toch. Dat kan haar de Miss Universe verkiezingen kosten. Het gaat bij die happening vaak om de minuscule details.

Jammer, voor de rest helemaal goed. Niets meer aan veranderen. Zucht.

Zo’n neusring is altijd makkelijk kun je hij/zij mee vast leggen als hij/zij vervelend wordt. Goeie genaden wat een gedrocht.

Die tattoo´s, neusring en dat rode haar maken het dan wel weer echt af. Niets meer aan doen, je bent perfect zo.

“Black men are rapists”

“Muslims are terrorists”

Probeer een een t-shirt met deze teksten er op te dragen in b.v. Amsterdam. Kijken hoe lang het duurt voordat je problemen krijgt.

Door die neusring zal ze op stal gezet worden, dus zal wel meevallen.

Mijn argument ook altijd.

als Wilders zegt dat onaangepaste moslims moeten opdonderen mag hij het uitleggen voor de rechtbank

als Zeurvana zegt dat alle blanke mannen verkrachters zijn krijgt ze een eigen stoel bij DWDD.

@Vogelbeest | 03-01-18 | 13: 03 |

Zie hier de dubbele standaarden en de stuitende hypocrisie in optima forma.

“daar moet een piemol in”.

Oh wacht, kan waarschijnlijk niet eens

Vind het wel wat voor rapper oef.

2voor12. Geweldig + veel.

Ik zie het al. Weer een zwerfster.

Deze heeft de eerste prijs gewonnen bij Face Off.

Schitterend, dat bijschrift bij die onderste foto. En Iran. Meh, we’ll see wanneer de Ruski’s gaan ingrijpen. Die hebben teveel geinvesteerd om die Ayatollah’s zonder slag of stoot te laten vertrekken…

Terug ontwikkelen en abortus plegen. Wat een gedrocht.

Activist = nog nooit gewerkt hebben in je leven, de samenleving beschimpen die jou tolereert, je hand ophouden voor de maandelijkse uitkering die je krijgt, en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Ik zou als werkgever – en je mag niet etnisch profileren dat weet ik – het lieve meisje op de foto in ieder geval NOOIT een baan geven!

Wacht ff ik ben er niet zeker van of het wel een meisje is, sorry daarvoor.

Hij/zij/overig valt hoogstwaarschijnlijk in de categorie “onbemiddelbaar”, dus wees maar niet bang, daar is ( nog ) geen aannamequotum voor. Geen moeite meer in steken dus als samenleving, gewoon 750 euri per maand aan overmaken en hopen dat je die kop nooit meer hoeft te zien.

Ik denk dat het onzijdige droppie op de onderste pica rijp is voor een totaal boerka. Ik snap die moslims wel.

Dat kind is duidelijk mishandeld geweest. Door haarzelf dan.

Of haar witte boze terror vader

Nee, dat kind heeft volgens mij echt een moeilijke jeugd gehad. Zo wordt men niet geboren.Haar zelfverminking heeft wel degelijk een reden.

Maar moet dat dan mij een moeilijke oude dag veroorzaken?

Meteen ruilen met bovenstaande vrouw. Die wil ik best helpen. Dat is iemand die haar weg vindt en uiteindelijk ook van nut is voor de samenleving.

Maar zo iemand vecht ook voor haar rechten in eigen land. Die vlucht niet. Die vecht. Echt, nogmaals respect. Ik hoop dat de politiek hier op in gaat. Dergelijke mensen zijn naar mijn mening nog de enige kans om een samenleving te vormen waar mensen hun leven en cultuur kunnen samensmelten als een goede hulpvaardige buur. Niks opdwingen!

Als je goed kijkt, kan je links-boven de W een BH bandje ontwaren. Dat heeft geen absolute betekenis, er zijn mannen die er als vrouw uit willen zien, en die een BH dragen, maar dit lijkt me een vrouw, die er niet als vrouw uit wil zien.

De wereld is ingewikkeld aan ’t raken.

Dat is geen BH bandje. Is deel van shirt. Aan de vetkussentjes te zien is het een vrouw. Of beter gezegd: het begin dan wel het einde ervan.

Is gewoon een T-shirt eronder. Die panlat heeft geen bh nodig.

Ik geef haar goot gelijk. Al heb ik geen idee welke taal ze spreekt.

Domme ouders, kind weggegooid en nageboorte opgevoed, zie hier het resultaat.

Nichtje van Wijnand Duyvendak?

Jezes. Ik krijg een waarschuwing als ik dat twitterbericht aanklik. En dat terwijl IS gewoon mag ronselen via twitter. Twitter is van het padje. Net ala Facebook en YouTube. Ik roep dan ook iedere techneut op een alternatief platform te bouwen en lanceren zodat we niet meer afhankelijk zijn van deze bevooroordeelde, censurerende social media.

Angela Merkel legt elk nieuw platform acuut een miljoenenboete op als daar, haar, onwelgevallige meningen op worden verkondigd. Binnenkort ook in dit theater als het Olllonnengreemdaat ligt.

Ik wil wel zo’n t-shirt.

Goedemorgen meneer Fondue.

Dat t-shirt mis nog het woordje “All”.

Het moet wel kloppen namelijk 🙂

Ruilen? Deze kan je echt niet meer ruilen hoor. Dit nemen ze nooit meer terug. Helemaal kapot.

Is dat nou een vreer?

Waarschijnlijk wel, maar zeker is dat nooit. Als het al een vreer is, dan is” het” niet meer goed

Dat gendergeval lijkt me een ideale kandidaat voor BIJ1 van Silly S. Een soortgelijk iets staat al op die lijst….

Dat is dezelfde!!! Aanschouw hier het kandidaatsraadslid voor Silly’s lijst. Lees even de bio op de site van dat clubje. Lachen. Noemt zichzelf “genderzwerver”.

Jastno, 11.37

Godallemachtig, nou kun je eens zien wat de bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg teweeg hebben gebracht.

Jeesismina, wordt het niet eens tijd dat we onterecht hier binnengedruppeld gajes het land uitflikkeren en onze eigen idioten iets netter achter de deur zetten?

Overigens lijkt het me een uitdaging voor dit soort tiepjes om eens een jaartje in Saoudi Arabië, Iran, Irak, Jemen, Libië o.i.d. te gaan wonen.

Gewoon om eens aan den lijve te ondervinden wat dat betekent, want ze hebben echt geen flauw idee.

Via een eerder artikel op de TPO en het argument van Parool dat het een “sterke” lijst is, was ik zo nieuwsgierig dat ik die site met testbeeld background heb bezocht. Ze hebben zelfs (of pretenderen) zelfs een jongerenorganisatie te hebben. En draagt de naam “RADICAAL” in kapitalen, je verwacht ’t niet hè…..

▼ 1 antwoord verborgen

Ik begrijp dat sinds 5 dagen het dragen van de Kebab-muts niet meer strafbaar is in Teheran, maar dat je wel ( bij overtreding ) naar een verplichte koran-klas moet.

Dus strafbaar.

ahum, het niet meer dragen dus. Dus dat meiske kan straks fijn een gratis en verplicht godsdienstlesje gaan volgen.

Zet die uitkering stop. Laat haar maar gaan bedelen bij de “zwarte ” gemeenschap.

GS heeft een punt hier. Probeer op Joop maar eens een ietsje pietsje kritische opmerking over de Islam te posten, gegarandeerd dat hij verwijdert wordt. Probeer ook eens de term: christenfobie. Mag ook niet op Joop.

Ook grappig om daar te lezen in de comments hoe geharde Joopers het verzet tegen het bewind in Iran bagatelliseren. Doet me denken aan de hard line communisten in Nederland dit altijd bleven volhouden dat het in China en Sovjet Unie veel beter was.

Ze moeten het wel bagatelliseren anders kunnen ze het niet rechtvaardigen tegen hun linkse “islam is vrede” mantra.

Ik zeg stuur ze allemaal op een “ervaringssafari” Binnen een week zijn ze terug.

Dat van de christenfobie is voor de vorm door joop verwijderd. Het Christelijke geloof is allang door de linkse kerk gesloopt.

Louise.

Zou het Jesse Klaver kunnen zijn?

Jaja, feministjes! Nu is er ineens een heel land vol islamofoben, die blijkbaar niet snappen hoe zelfbewust, geëmancipeerd, identiteitsversterkend en modebewust die lappen zijn. Ghehehe.

En een reactie van Aaldersberg in 3,2,1…. Ik zei: 3, 2, 1,……. Ehm, 1…?

*tumbleweed voorbij rollen ziet*

Hij’s mooi, Poesmobiel.

Generaliseren mag als je links bent.

Mensen die generaliseren zijn links. En dat is een feit.

Das niet links, dat is buiten het spectrum

Langshetrandje, jij generaliseert blijkbaar ook. Dus links?

Dat ontbrak nog: ben nu ook een terrorist!

Ik was al blank, man, boos, netto belastingbetaler, racist en extreem rechts reaguurder.

What’s next?

Het wordt allemaal nog veel erger dit jaar. Nadat links zich nog verder gemarginaliseerd heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen rest hen slecht nog verdergaande agressie.

Een clubje BNers en andere gevarieerde snowflakes eens een verplicht bezoekje laten brengen aan Molenbeek (B). U weet wel, daar waar echte terroristen rondlopen. Optioneel een bord omhangen waarop staat “I hate niggers” (Die Hard with a Vengeance). Iedereen die na 24 uur nog overeind kan komen mag weer terug mee naar huis.

Je vergeet dat je ook sexist bent en islamofoob. En die rij kwalificaties wordt de komende jaren wel aangevuld. Reken maar, want zondebokken zoeken gaat het helemaal worden!

een boze witte vrouw?

Waaraan kun jij zien dat het een vrouw is?

@kruisruiker

Jij bent hier de specialist, ga eens ruiken.

Implants | 03-01-18 | 11: 36

Zuur ik ruik zuur!

Als je je wil afzetten tegen je ‘onderdrukker’ en dat is het beste dat je kunt bedenken. Dit soort dametjes gaan maar beter hun Perzische zusters helpen in het voeren van de enige echte strijd tegen vrouwenonderdrukking.

Inderdaad verachtelijk om witte mannen aan te vallen in een maatschappij waarin je er zo bij mag lopen als deze LHGB. Doe hetzelfde in een willekeurig moslimland en je wordt doodgetrapt.

Überhaupt raar om mannen te noemen, mag mijn gender zomaar aangenomen worden.

Dit soort figuren zoeken de hoeken in een ronde kamer.

Je zou acuut homo worden.

Wat een onvoorstelbaar lelijk wijf/man/niks.. ik kan me niet voorstellen dat ofwel een man ofwel een vrouw en zelfs een onbestemd soort nondescript ook maar iets voor zo iets lelijks zou kunnen voelen.,

Trek die achterlijke snotring uit je kanis, doe iets aan je haar en trek die bezopen bril van je kop.

schop er zelfs me hond vanaf,wat een griezel.

Hij/zij ziet er nogal beschadigd uit. Wellicht een slachtoffer van gezinsterrorisme? Misschien zet hij/zij zijn/haar beste beentje voor. */mildheidsmodus uit.

Ik vind het een mooi psychologisch studieobject.

Dat geval is gewoon de “rest” in “restgender”. Zal wel sympathisant van Team Sylvana zijn.

Volgens mij zit er wel meer scheef dan enkel de tampon bij dit figuur. Die persoon ziet eruit alsof heel de wereld al altijd enkel tegen hem/haar is. En tsjah zodra je daar als persoon oprecht in gaat geloven wordt het inderdaad vroeg of laat je echte realiteit met alle ellende en downfalls van dien en wordt je haar er spontaan roze van, want zelfs de kleurspoelingen willen er geen weet van hebben. Wat dit als persoon met je van binnen doet is op een gegeven moment 24/7 de rebel in je naar boven halen. Ook vooral met zaken waar eigenlijk helemaal geen rebels gedrag aan te pas hoeft te komen. Maar ook daar valt een verdienmodel aan te koppelen en juist omdat dat zo is, zijn er stiekem nogal veel van dit soort wacky mensen. Borderline is booming business. 2018 wordt een geweldig jaar.

Kolere wat een gedrocht. Zelfs haar vibrator pleegt zelfmoord.

@Randall3.0 | 03-01-18 | 12: 27 |

*Koffie van TFT boenen gaat*

En ik denk dat het een jongeman is? Maar helemaal zeker ben ik er ook niet van…

▼ 4 antwoorden verborgen

Als dat gedrocht een van mijn producties zou zijn zou ik me toch een partij de ogen uit me kop schamen.

Tot op welke leeftijd mag abortus ook al weer? Was het nou 24 weken of 24 jaar?

Vragen, vragen…

Gevalletje voltooid leven?

Reflectief mag het tot latere leeftijd, Hans Teeuwen had er een stukje over of anders is het zinloos lijden volgens Koot en Bie.

“Ruilen? Deze is stuk.” Disrespectful. Understandable.

Wat een dragonder! Daar zou ik mijn hond nog vanaf trappen,.. ROFLOL

Als mijn hond er op zou duiken liet ik hem inslapen

Dit is het eindresultaat als je op de lagere school altijd als laatste word gekozen bij de gym….

Nee hoor. Ik werd ook altijd als laatste gekozen en ik ben ook gewoon reaguurder geworden.

Eerder dat papa en mama ook broer en zus waren…

Die tattoo op zijn rechterarm lijkt wel een verknipte Amerikaanse vlag.

Dapper wief daar in Hoofddoekistan. En die mafklapper spoort niet.

En zo is het.

Wanneer ik er zo uit zou zien zou ik ook melden dat witte mannen terroristen zijn, maar daarnaast de vraag stellen wat aarsjelelijke witte wijven dan wel niet zijn.

Sterker nog, ik zou het antwoord weten waarom noch witte mannen en/of vrouwen, noch andersgetinte mannen/vrouwen ook maar iets met je van doen willen hebben.

Wie deze white woman prefereert boven dat prachtige Perzische madammeke, die mag er hebben. Gratis en voor niks.

Laten we hem als eerste afknallen dan. Alhoewel hij er wat genderneutraal uitziet.

Hij is met zijn tattoos hard bezig om zijn huidskleur te laten verdwijnen zo te zien.

Vrolijke blik ook achter die vrolijke bril.

Blijft lastig. uit anti-Amerika sentiment een tattoo laten zetten van een enorme Amerikaanse vlag.

Damn die kleindochter van Adolf ziet er echt niet uit.

kleindochter? Ik zie er een jongen in, maar dat is misschien de bedoeling. En gezien de genderneutrale gedachte, moet dit ook geen probleem opleveren.

Geen Adolfkleinkind( de man was bewezen impotent), gewoon een totaal mislukt produkt van een totaal mislukt samengaan van totaal mislukte mensen.

Dan moet je lef hebben om je zo op het net te vertonen.

Gatverderrie.

Ik zie er helemaal niets in!

Elk commentaar is totaal overbodig. Beeld zegt genoeg.

▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️

Hannie van de Winkel