Voor Bedrijven – Krijg Korting!

computerbril voor bedrijven en werknemers

De voordelen voor bedrijven: Werknemers die dagelijks achter een computer werken hebben veel baat bij een computerbril. Dat geldt ook voor degene die geen bril op sterkte hoeven te dragen. Daar zijn speciale Blueblock computerbrillen zonder sterkte voor ontwikkeld. Daarom wacht niet te lang totdat uw werknemers klachten gaan krijgen door langdurig beeldscherm gebruik.

Korting voor bedrijven bij afname van meerdere Computerbrillen

Wanneer u meerdere computerbrillen voor uw bedrijf bij ons afneemt krijgt u een leuke korting. Voor meer informatie beeldschermbril vergoeding werkgever kunt u ons het beste via ons contact formulier bereiken. Of kijk op vergoeding werkgever voor uitgebreide informatie.

Wetenschappelijk onderzoek computerbril voor bedrijven.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door de University of Alabama at Birmingham (UAB) School of Optometry, is er een direct verband tussen het zichtvermogen en de arbeidsproductiviteit van werknemers die met een beeldscherm werken. Dat kan een gewone computerbeeldscherm zijn maar ook een tablet of smartphone.

Het onderzoek wees het volgende uit

  • Een direct verband tussen juiste oog correctie en productiviteit. Het verband is bijzonder duidelijk bij complexe en/of aanhoudend werk zoals data entry.
  • Een direct verband tussen juiste oog correctie en de tijd die nodig is voor iemand die achter een computer werkt om een opdracht uit te voeren.
  • Opdrachten op de computer duurden veel langer bij de proefpersonen met minder dan optimale correctie.

Onze bevindingen wijzen er sterk op dat door het verbeteren van het gezichtsvermogen van werknemers die met een beeldscherm werken, de arbeidsproductiviteit zowel als het kijk comfort zullen toenemen binnen het bedrijf. ( Kent Daum, OD, PhD, hoofd van het onderzoek )

Verlaagde productiviteit, zelfs bij computer gebruikers die zich niet bewust waren van hun zicht problemen. Computer gebruikers met een lichte afwijking zullen er misschien niets van merken, maar zonder de juiste correctie waren ook hun prestaties beduidend minder effectief tot wel 20%.


Meer informatie over vergoedingen

https://wetten.overheid.nl/BWBR0019761/2006-10-18