Schoolhockey Hoevelaken noteert met 925 kinderen nieuw record – Nieuws uit de regio Amersfoort – DeStadAmersfoort.nl

schoolhockey-hoevelaken-noteert-met-925-kinderen-nieuw-record-–-nieuws-uit-de-regio-amersfoort-–-destadamersfoort.nl

Sport Deel je nieuws

Maar liefst 925! kinderen uit zowel Amersfoort Vathorst als Hoevelaken leren tijdens deze clinics bij MHC Hoevelaken de basis van het hockey.

MHCH biedt dit graag aan, ook omdat veel sporten in de gymles wel aan bod komen, maar hockey lang niet altijd, aldus Hein Brans. De club doet dit samen met Nijkerk Sportief & gezond. Dat dit gratis kan worden aangeboden is mede dankzij hoofdsponsor Rabobank Amersfoort-Eemland zegt de inmiddels 7 jaar zittende voorzitter. Ook Albert Heijn was dit jaar met het verstrekken van gratis fruit voor alle kinderen weer van de partij.

Op zondagochtend 3 en 10 april zijn er clinics op de club gepland. Voor 20 euro krijg je hier naast een mooie training je eigen hockeystick, bal én een bitje! Informatie hierover en hoe je hiervoor aan te melden is te vinden op www.mhch.nl

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️