Razer onthult slimme computerbril met ingebouwde speakers – RTL Boulevard

razer-onthult-slimme-computerbril-met-ingebouwde-speakers-–-rtl-boulevard

Razer Anzu

Computermaker Razer heeft zijn eerste slimme bril onthuld. Zonder virtual of augmented reality, maar wel met blauwlichtfilter tegen vermoeide ogen en ingebouwde speakers.

De slimme bril van Razer valt in dezelfde categorie als slimme brillen van Bose en Amazon. Het gaat om een relatief normaal ogend montuur, met ingebouwde speakers en microfoon. De Razer Anzu kan zowel met spraak als aanrakingen op de pootjes worden bediend. De bril is met zowel rond als hoekig ontwerp, beide in twee formaten.

De bril wordt via bluetooth 5.1 met een smartphone gekoppeld. Muziek en telefoongesprekken hoort de gebruiker via 16 millimeter-speakers die boven de oren zitten. De bril heeft een accuduur van 5 uur, en weegt met de standaardglazen 48 gram.

De Razer Anzu wordt geleverd met twee sets lenzen: transparante glazen met een 35 procent blauwlichtfilter tegen vermoeide ogen achter de computer, en gepolariseerde zonnebrilglazen. Er zijn ook glazen op sterkte in het montuur te zetten. De Razer Anzu is te bestellen voor 210 euro.

Altijd weten wat er speelt?

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Dit is een artikel van

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️