Pearle Opticiens bestaat 60 jaar – Nationale Franchisegids – De Nationale Franchise Gids

pearle-opticiens-bestaat-60-jaar-–-nationale-franchisegids-–-de-nationale-franchise-gids
Pearle Opticiens bestaat 60 jaar en dat mag gevierd worden. Onder het motto ‘Feest voor het oog’ worden de ogen van het Nederlands publiek de komende zes wekenextra in de watten gelegd.

Feest voor het oog

De afgelopen 60 jaar hebben de ogen van de mens het veel drukker gekregen. Dat brengt risico’s met zich mee voor de ooggezondheid. Met gerichte tips en inhoudelijke informatie over thema’s als gezond schermgebruik en voeding helpt Pearle om de ogen zo lang mogelijk gezond te houden.

Tips voor gezonde ogen

Pearle is al 60 jaar een expert op het gebied van oogzorg en deze expertise wordt tijdens de campagne gedeeld. Denk aan informatie over hoe mensen hun ogen kunnen beschermen tegen het blauwe licht van een iPad of computer met behulp van een computerbril of blauwfilterbril of hoe mensen met de 20-20-2 regel de zo te noemen ‘vierkante ogen’ door te veel schermgebruik bij zowel volwassenen als kinderen kan voorkomen. Aangezien gezonde voeding ook belangrijk is om de ogen gezond te houden, deelt Pearle tijdens de campagne ‘oog-gezonde’ smoothies met ingrediënten en vitamines uit.

Online oogtest

De eerder gelanceerde online oogtest blijft ook tijdens deze campagne een prominente rol spelen. Met de online oogtest kunnen zowel volwassenen als kinderen hun ogen gratis testen. De uitslag van de online oogtest geeft aan of de ogen nog helemaal gezond zijn of dat ze toe zijn aan een professionele oogmeting bij een Pearle opticien.

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️