Optiek Evers viert jubileum met tweede-bril-actie – Contact Zuid

optiek-evers-viert-jubileum-met-tweede-bril-actie-–-contact-zuid

Algemeen

DOETINCHEM – Optiek Evers vierde op 14 oktober het veertigjarig bestaan met een open huis. Bezoekers konden een kijkje achter de schermen nemen met een hapje en een drankje, onder begeleiding van een dweilorkest. Klanten die ook op die dag jarig waren kregen een speciale uitnodiging en werden extra verwend met een pakket Rituals verzorgingsproducten. Ter gelegenheid van het jubileum krijgt men tot eind dit jaar bij aankoop van een bril met Varilux glazen voor een hele scherpe prijs een extra bril voor de computer, hobbyactiviteiten, of in de zon.

Door Reinier Kroesen

In 1977 openden Flip en Gerry Evers hun Optiek aan de Raadhuisstraat in Doetinchem. In 1995 nam Jan Tiemessen de zaak over. In twee stappen is het belendende pand waar eerder De Pickwick Club en later café Dinges zat aan de winkel toegevoegd. Tiemessen: “Ik krijg klanten die elkaar hier leerden kennen. Het personeelsbestand is sinds de overname verdubbeld van vijf naar nu tien personen. In veertig jaar tijd uitgegroeid van alleen opticien-contactlensspecialist tot oogzorgcentrum met optometrie als belangrijke aanvulling. We doen hier alle oogmetingen zelf en komen we onregelmatigheden tegen, dan wordt direct een afspraak gemaakt met onze eigen optometrist. Hij verricht diepgaand oogonderzoek met behulp van de nieuwste apparatuur, kan bijvoorbeeld een OCT-oogscan maken. Een dwarsdoorsnede van een oogdeel, zo worden alle structuren in laagjes zichtbaar. Indien nodig wordt het verslag naar huis- en oogarts gestuurd voor verdere behandeling. Ook laseren en implantatie van lenzen staat hier op het programma.”

“Sterk in opkomst zijn nachtlenzen, terwijl je slaapt corrigeren die de vorm van het hoornvlies zodat overdag geen bril meer nodig is. ‘Wij houden al veertig jaar van ogen’ is de toepasselijke titel van onze nieuwe advertentiecampagne, gaan ons nog meer verdiepen in medische oogzorg. Sinds kort verkopen we een revolutionair nieuw type multifocaal brillenglas onder de merknaam Varilux X-Series. Die bieden een ruim blikveld, ook voor de tussenafstand en dichtbij. Met behulp van nano-slijptechniek worden alle persoonlijke oog-hoofd bewegingen in dat speciale glas verwerkt. Tevens wordt hiermee hinderlijk ‘blauwlicht’ gefilterd dat LED lampen en beeldschermen uitstralen, dat geeft veel rust aan de ogen. Geen standaard multifocaal glas, maar maatwerk. Men kan hier altijd zonder afspraak binnenlopen. Klanten blijken bij binnenkomst vaak verrast over de winkelgrootte en de enorme collectie. Geheel tegen de trend in hebben wij juist heel veel brilmonturen, maar liefst vijfduizend exemplaren. Zelfs voor kinderen is de keuze enorm. Op onze website kunnen klanten thuis een gezichtsfoto uploaden en onbeperkt virtueel brillen passen. Onder het motto ‘Uw dag vraagt om meer dan één bril’ bieden we een scherp aanbod op een tweede bril. Dat kan een extra computerbril, een zonnebril of mogelijk een bril om te sporten zijn.”

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️