Meisterhome xl Elektrische Warmtedeken – Bovendek – Bhz net

meisterhome-xl-elektrische-warmtedeken-–-bovendek-–-bhz-net

Meisterhome xl Elektrische Warmtedeken – Bovendek

Deze Meisterhome ® xl Elektrische Warmtedeken – Bovendeken – 1 Persoons – 3 Standen – Met Timer – 160 x 120 cm – antraciet grijs met TÜV-SUD GS CE certificaat . Deze Meisterhome xl Elektrische Warmtedeken zorgt dat je warm en ontspannen de koude dagen doorkomt. Deze is ideaal voor in bed of voor een avondje op de bank. De deken is uitgerust met drie warmtestanden en eenvoudig te bedienen. De deken schakelt na 180 min. automatisch uit en is voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Het extra zachte en ademende coral fleece materiaal is geschikt voor handwas.

Jouw voordelen Kan met de hand gewassen worden

Drie soorten warmtestanden

Temperatuur: 30+/-5 …..40+/-5…en 45+/-5.

Automatisch uitschakelen

Fijne fleece stof

160 x 120 cm Lekker warm op de bank en bed dus weinig gas gebruiken

Efficient en snel warm De koude herfst en winterdagen zijn begonnen. Heb je een slechte bloedcirculatie, artrose of gewoon snel een koud lichaam dan lijkt het alsof je de kou voelt tot in je botten! De elektrische deken van Meisterhome® is met 120W vermogen zuinig maar snel op temperatuur om je op te warmen. Je kunt de deken meestal na ± 30 min uitzetten. De warmte blijft dan hangen onder deken. De warmte voelt weldadig aan en is zo ook geschikt om gewoon heerlijk te ontspannen

Drie warmtestanden De elektrische deken is uitgerust met drie verschillende warmtestanden. Deze zijn eenvoudig in te stellen middels het bedieningspaneel. De warmtestanden zijn goed zichtbaar op het LED-verlichte scherm. Stel de temperatuur in van 30+/-5 …..40+/-5…en 45+/-5.. De deken is tevens beveiligd tegen oververhitting en schakelt vanzelf uit na 180 minuten.

Super zacht Fleece Het extra zachte en ademende fleece materiaal is werkelijk heerlijk voor de huid en voelt iedere keer weer fijn aan. De deken is two-tone gekleurd met een grijze buitenkant en kakikleurige binnenkant. Perfect voor de meeste interieurs!

Geschikt voor handwas De kabel van het bedieningspaneel koppel je makkelijk los van de deken. Je kunt de deken zonder problemen met water (30℃ maximum) en wasmiddel handwassen. Wel zo fijn al je het kussen vaak gebruikt! De wasmachine, stoomreiniging of de droger kan schade veroorzaken aan de inwendige verwarmingsdraad en raden wij daarom af. Lees de handleiding alvorens de elektrische deken te reinigen.

Opbergen Geef de deken na gebruik altijd de tijd om af te koelen alvorens de deken op te bergen. Als je de elektrische deken lange tijd niet gebruikt, is het raadzaam om deze in zijn origineel verpakking op te bergen op een droge plaats. Plaats geen voorwerpen bovenop de deken.

Verpakkingsinhoud Warmtedeken (1x) Bedieningspaneel (1x) Handleiding (1x) Specificaties ► Merk: Meisterhome ® ► Materiaal: Fleece

► Kleur: grijs Antraciet

► Gewicht: 1,6kg

► Afmetingen: 160 x 120 cm

► Voltage: 220-240V

► Wattage: 120W

► Certificaten: TÜV CE/GS, RoHS/REACH

► Geschikt voor: Slapen, Relaxen, etc

► Kabellengte: 240 cm

► Variabele temperatuur: Ja

► Aantal temperatuurstanden: 3

► Automatische uitschakeling: 180 min

► Uitvoering elektrisch deken: Eenpersoonsdeken

► Oververhittingsbeveiliging: Ja

► Wasmachinebestendig: Nee

► Verlicht bedieningspaneel: Ja

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar

Enkel uitgevouwen gebruiken

Niet geschikt voor stoomreiniging, strijken of wasmachine en -droger

52,9952,99

Titel: Meisterhome xl Elektrische Warmtedeken – Bovendek

Prijs: € 52,99

Productcode: 9300000123062705

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️