LC Eyewear Computerbril – Blauw Licht Bril – Blue – Bhz net

lc-eyewear-computerbril-–-blauw-licht-bril-–-blue-–-bhz-net

LC Eyewear Computerbril – Blauw Licht Bril – Blue

De professionele computerbril (blauw licht bril) van LC Eyewear is de oplossing voor iedereen die last heeft van brandende of droge ogen en een slecht wazig zicht tijdens het computeren. De LC Eyewear computerbril zorgt ervoor dat blauwe stralen geneutraliseerd worden waardoor hoofdpijn niet langer een probleem is met de computerbril. De blauw licht filter bril zorg er ook voor dat u minder last heeft van uw ogen tijdens het computeren, op je telefoon zitten en tv kijken. Hierdoor zal uw slaap zich drastisch verbeteren.

Verbeter uw Slaap:

Nederlanders zitten dagelijks gemiddeld meer dan 4 uur achter een computerscherm, kijken meer dan 3 uur tv en gebruikt de telefoon bijna 3 uur. Al het blauwe licht wat ieder beeldscherm uitstraalt zorgt ervoor dat je lichaam ’s avonds minder melatonine aanmaakt. Minder melatonine betekent dat je minder moe zult worden oftewel moeilijker in slaap komt. De computerbril van LC Eyewear zal het blauwe licht filteren waardoor dit optimaal is voor de melatonine aanmaak. Wanneer je de bril 2-3 uur voor het slapen gaan op hebt zal je ervaren dat de melatonine aanmaak op z’n best is. Je slaap zal drastisch verbeteren!

De LC Eyewear Computerbril:

✔ Voorkom ‘Digital Eye Fatigue’

✔ Verbeterd uw Slaap en zorgt voor een Betere Nachtrust

✔ Vermindert Concentratieproblemen

✔ Stijlvolle Uitstraling Geschikt voor ieder Geslacht

✔ Langer Werken Zonder kans op Blijvend Letsel aan de Ogen

✔ Met Opberghoesje en Microvezel Schoonmaakdoekje

✔ Hoogwaardige Blauw Filter Lenzen

Voorkom ‘Digital Eye Fatigue’

De stijlvolle computerbril van LC Eyewear blokkeert alle blauwlicht stralen. Deze stralen hebben normaal gesproken invloed op uw ogen, echter is dat met deze computerbril niet langer het geval. Uw ogen zullen niet meer belast worden met de schadelijke blauwe stralen. Zo voorkomt u het fenomeen ‘Digital Eye Fatigue’. Het fenomeen bevat symptomen als oogvermoeidheid, hoofdpijn, droge ogen, wazig zicht, moeite met focussen, nekpijn, schouderpijn enz. De computerbril van LC Eyewear zal ‘Digital Eye Fatigue’ dus voorkomen!

Makkelijk op te Bergen en Schoon te Maken:

De computerbril van LC Eyewear wordt samen geleverd met een opberghoesje en een microvezel schoonmaakdoekje. Door de bril in het hoesje op te bergen kunt u de bril gemakkelijk overal mee naar toe nemen zonder dat u zich druk hoeft te maken over beschadigingen. De microvezel schoonmaakdoek veegt alle vette vingers zo van uw computerbril. Zo heeft u altijd een beschermde en schone computerbril bij de hand.

Hoogwaardige Lenzen die Blauw Licht Filteren:

De LC Eyewear bril filtert blauw licht zeer goed en behoud hierbij goed zijn natuurlijk contrast. Veel computerbrillen hebben lenzen die het blauwe licht niet voldoende filteren of lenzen die het contrast volledig veranderen. Ook zal de bril van LC Eyewear in vergelijking tot sommigen andere brillen geen reflecties of schitteringen hebben die vervelend zijn voor het zicht.

Specificaties:

• Inhoud Verpakking: 1x Professionele Computerbril, 1x Opberghoesje, 1x Brillenkoker, 1x Microvezel Doekje en 1x Testkaart + Blauwlicht Lampje

• Materiaal: Plastic

• Te Gebruiken voor: Op Kantoor, Tijdens Tv Kijken, Tijdens Telefoon Gebruik.

• Afmeting 141mm x 42mm

• Kleur: Zwart

• Gewicht: 25 gram

• Feature: Strak Design, Voorkom ‘Digital Eye Fatigue’, Verbeter uw Slaap

• Ideaal voor: De Harde Werker, De Gamer, De Hobbyist en nog veel meer!

Tip: Gebruik het blauwlicht lampje en de testkaart om het effect van de LC Eyewear bril te testen!

De professionele computerbril van LC Eyewear is de oplossing voor iedere harde werker, gamer en telefoon-fanaat. Hiermee zijn al uw oog en slaapproblemen binnen no-time opgelost.

14,95

Titel: LC Eyewear Computerbril – Blauw Licht Bril – Blue

Prijs: € 14,95

Productcode: 9200000113989250

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️