Gezondheid van het gezichtsvermogen: eet DEZE voedingsmiddelen om uw gezichtsvermogen te verbeteren

Gezondheid van het gezichtsvermogen: eet DEZE voedingsmiddelen om uw gezichtsvermogen te verbeteren

Gemeld door: | Bewerkt door: DNA Web Team |Bron: DNA-webdesk |Bijgewerkt: 29 september 2022, 20:10 uur IST

Door de vooruitgang van de technologie en onze slechte voeding in de snelle levensstijl hebben bijgedragen aan gevolgen voor ons lichaam, vooral onze ogen. Tegenwoordig zien we dat de meeste mensen een bril of lenzen dragen vanwege hun levendige zicht.
Wat we eten heeft veel te maken met ons wazig zicht. De juiste voeding is niet alleen belangrijk om ons lichaam goed te laten functioneren, maar ook enorm belangrijk voor ons gezichtsvermogen. Herbruikbare contactlenzen drievoudig risico op corneale ooginfectie, zegt studie

Hier zijn een paar voedingsmiddelen die u kunnen helpen uw gezichtsvermogen te verbeteren. Vis- Koudwatervissen zoals zalm, tonijn, sardines en makreel zijn rijk aan omega -3 vetzuren, die kunnen helpen beschermen tegen droge ogen, maculaire degeneratie en zelfs cataracten. Bladgrootheden-

Spinazie, boerenkool en boerenkool, om er maar een paar te noemen, zitten vol van luteïne en zeaxanthine, belangrijke plantpigmenten die de ontwikkeling van maculaire degeneratie en cataracten kunnen helpen tegengaan. Eieren- De vitamines en voedingsstoffen in eieren, waaronder luteïne en vitamine A (die kunnen beschermen tegen nachtblindheid en droge ogen), bevordert de gezondheid en functie van het oog. Volle granen- Een dieet met voedingsmiddelen met een lage glycemische index (GI) kan helpen om uw risico op leeftijdsgebonden maculaire degeneratie. Ruil geraffineerde koolhydraten in voor quinoa, bruine rijst, volkoren haver en volkoren brood en pasta. Citrusvruchten en bessen- Sinaasappelen, grapefruits, citroenen en bessen bevatten veel vitamine C, dat kan het risico op cataract en maculaire degeneratie verminderen. Noten- Pistachenoten, walnoten, amandelen, welk type je ook lekker vindt, ze zijn rijk aan omega-3 vetzuren zuren en vitamine E die uw ooggezondheid een boost geven. Colourful fruits and vegetables- Foods such as carrots, tomatoes, bell peppers, strawberries, pumpkin, corn and cantaloupe are excellent sources of vitamins A and C.

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️ Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️ Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️ Vandaag besteld, morgen in huis☑️ Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️