Eye Wish helpt aan het best mogelijke zicht! – Telstar Online

eye-wish-helpt-aan-het-best-mogelijke-zicht!-–-telstar-online

Ondernemer aan het woord

Algemeen 783 keer gelezen

Bij Eye Wish Pijnacker hebben ze één doel, hun klanten helpen om het best mogelijke zicht te krijgen. Eigenaar Jeroen Eradus zit al ruim 20 jaar in de brillen en is sinds 2018 de eigenaar van de Pijnackerse Eye Wish winkel.

Hij heeft het prima naar de zin vertelt hij. “De mensen zijn hier heel vriendelijk, je ziet nog echt de dorpse gemoedelijkheid.” Voor zowel brillen als contactlenzen kun je in de winkel terecht. Samen met zijn medewerker die ook Jeroen heet doet Eradus de oogmetingen. “Heel makkelijk, je kunt gewoon naar Jeroen vragen,” lacht hij, “en op zaterdag hebben we assistentie van Vera, zij doet geen oogmetingen maar heeft wel een goede kijk op welke bril goed staat.”

De winkel biedt twee brillen voor de prijs van één en die actie is populair. “Dan kun je bijvoorbeeld een zonnebril of een computerbril erbij nemen,” legt Eradus uit. “Een computerbril is eigenlijk een soort tussenin bril. Je hebt brillen voor veraf en voor dichtbij, maar je computerscherm zit daar net tussenin. Dus als je bijvoorbeeld voor het lezen plus twee nodig hebt, dan heb je misschien voor de computer plus één nodig.

Eradus schat in dat hij iets meer klanten heeft die een bril aanschaffen dan contactlenzen. “Dat heeft ook met de leeftijd van de gemiddelde Pijnackernaar te maken denk ik, hier wonen aardig wat senioren, die hebben vaak liever een bril. Bij jongeren zie je vaak dat ze gelijk contactlenzen nemen. Hoewel jonge vrouwen een bril vaak ook wel leuk als modeaccessoire vinden en een bril voor erbij nemen. Vrouwen wisselen over het algemeen ook wat vaker van bril dan mannen”, vertelt de Pijnackerse winkelier. “Met de komst van de nieuwbouwwijken hebben we ook steeds meer jonge gezinnen in de winkel. Voor kinderen is onze twee voor de prijs van één actie wel heel prettig, die hebben toch wat vaker een ongelukje. Daarom raden wij bij kinderen ook een brilverzekering aan.”

In de jaren dat Eradus in het brillenvak zit heeft hij wel wat veranderingen gezien. “Bij brillen zit dat natuurlijk in de monturen, die zijn echt aan mode onderhevig, maar de glazen hebben bijvoorbeeld betere coatings gekregen en de multifocale glazen worden steeds beter. Lenzen hebben echt een forse verbetering ondergaan de afgelopen 20 jaar, ze hebben een steeds hogere zuurstofdoorlatendheid gekregen. Wel blijft het altijd belangrijk om één keer per half jaar je ogen te laten controleren.”

Eradus heeft zijn draai gevonden in Pijnacker en de plek waar hij zit aan de buitenkant van de Ackershof. “Echt een gezellig plekje is dit, met de horeca om me heen. Alleen jammer dat mijn overbuurman, kapper Bosman gestopt is. Ik zoek dus nog een leuke overbuurman, zet dat er maar bij.”

Eye Wish

Ackershof 86

2641 BL Pijnacker

015 – 369 3774

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️