Dit wordt het weer in Dordrecht tijdens oud en nieuw – indebuurt … – indebuurt

dit-wordt-het-weer-in-dordrecht-tijdens-oud-en-nieuw-–-indebuurt-…-–-indebuurt

Moet je de paraplu meenemen als je vuurwerk gaat afsteken of haal je de slee vast uit het schuurtje? Niets is zo onvoorspelbaar als het weer, maar we doen toch een poging.

Sneeuwen gaat het in ieder geval niet tijdens oud en nieuw. Althans, niet in Dordrecht. Op oudejaarsdag is het grijs en regenachtig. De temperatuur is een graad of 12, dus je hoeft geen ijsmuts op.

Vuurpijl in de wind

Oudejaarsavond verloopt met buien en er staat flink veel wind. Dat is dus oppassen geblazen met vuurwerk dat recht omhoog de lucht in moet. De temperatuur zakt in de oudejaarsnacht naar een graad of 8. Dat is nog steeds niet koud, maar omdat er zoveel wind staat kan het wel behoorlijk koud aanvoelen.

(De tekst gaat onder de foto verder)
Foto: ANP

Het blijft onstuimig

Nieuwjaarsdag en de dagen erna blijft het weer onstuimig met buien, afgewisseld met zonnige perioden. Later in de week zakt de temperatuur weer naar waarden zoals het hoort: rond de 5 graden.

Fijne jaarwisseling en pas op met vuurwerk afsteken. Zeker als de wind ze een andere kant op wil sturen.

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️