Disclaimer

Like en Share onze webwinkel

2020Vision Brillen behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren,
wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of beschadigd is.
Voorkom vertraging vul het formulier compleet in, geef een uitgebreide klacht omschrijving.

Stuur het defecte/verkeerde artikel retour met duidelijk omschrijving en kopie van de aankoopfactuur.
Verzend de goederen in de originele verpakking in een overdoos om beschadiging te voorkomen. Zorg dat de producten niet kunnen beschadigen.

Reparatie en verzending naar de klant van defecte artikelen geschiedt kosteloos voor zover de garantiebepalingen van toepassing zijn en de geldende algemene voorwaarden.
Let op dat u bij het terugsturen van uw artikelen het pakket voldoende frankeert (Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd)

Let op dat u altijd uw bank- of girorekening nummer vermeld.
Het artikel dient na aanmelding via de e-mail middels dit formulier binnen 5 Werkdagen opgestuurd te zijn. Na deze termijn van 5 werkdagen zijn de retourkosten altijd voor uw eigen rekening

Omwisseling en terugname van goederen kan alleen plaatsvinden als het artikel onbeschadigd is in de originele verpakking. Bij beschadiging, ontbreken of zichtbare gebruikssporen is omwisseling en/of terugname niet mogelijk.
Wanneer na testen op ons servicecenter een defect niet wordt geconstateerd, worden mogelijke verzendkosten en onderzoekskosten in rekening gebracht.