Deurmat Studio M – OPTICLEAN – Droogloopmat binnen – Bhz net

deurmat-studio-m-–-opticlean-–-droogloopmat-binnen-–-bhz-net

Deurmat Studio M – OPTICLEAN – Droogloopmat binnen

Elke woning, winkel of kantoor verdient een goede deurmat. Of je nu zoekt naar een deurmat, schoonloopmat of droogloopmat voor binnen… met de OPTICLEAN deurmat 60×80 cm grijs ben je aan het goede adres. Deze antislip droogloopmat is geschikt voor alle vloeren en absorbeert het vocht sneller door het gebruik van multivezels. Hierdoor blijft het vuil achter op de deurmat en blijft je vloer binnen droog en proper. Bovendien is deze antislip deurmat extra duurzaam. Voordelen Studio M Essentials OPTICLEAN Deurmat/Schoonloopmat 60 x 80 cm – Voor Binnen: ✅ Super absorberend: meer dan 2 liter per m²

✅ Antislip geschikt voor alle soorten vloeren, ook geschikt voor vloerverwarming

✅ Duurzaam en milieuvriendelijkj

✅ Zacht en sterk, past onder de deur

OPTICLEAN deurmatten in verschillende maten en kleuren

De Opticlean reeks is er in verschillende maten en kleuren. Kies voor zandkleur of voor een roze, grijze of parelblauwe droogloopmat op maat van jouw interieur.

Beschikbare afmetingen: 40 x 60 cm // 60 x 80 cm // 90 x 150 cm.

Deze binnenmat is geschikt voor uw huis, winkel, kantoor of productiefaciliteit; het is een schoonloopmat voor particulier en professioneel gebruik.

OPTICLEAN: geschikt voor alle soorten vloeren Sommige deurmatten geven strepen of markeringen op je vloer. De opticlean reeks is vervaardigd met de laatste generatie antislip onderkant en daardoor ook een meer duurzaam alternatief in vergelijking met de meeste producten op de markt. De geoptimaliseerde antislip onderkant reageert ook niet met andere materialen. Je kan de droogloopmat perfect gebruiken op elke ondergrond: houten vloer, tegels, natuursteen, laminaat, parket, vinyl, PVC, betonvloer, gietvloer etc.

Is er een verschil met de andere deurmatten/schoonloopmatten op de markt?

✅ Ja, Studio M is de deurmattenspecialist bij uitstek en kan daarbij rekenen op het vakmanschap en de kennis van 3 generaties productie ervaring. De jarenlange R&D kennis, de feedbackmomenten met de consument en de honger om te blijven innoveren komen samen in een Essentials collectie met een zeer eigen identiteit, lokaal gemaakt met de meest vooruitstrevende innovaties.

Welke deurmat moet ik kiezen? Zijn er specifieke deurmatten voor specifieke doeleinden?

✅ Absoluut! In de Studio M Essentials collectie heb je keuze uit verschillende deurmatten met verschillende functionaliteiten, afhankelijk van jouw gewenste doel. OPTICLEAN: de super absorberende droogloopmat geschikt voor alle vloeren.

HYGIENE PRO: de innovatieve droogloopmat met virusreducerende werking. Deze schoonloopmat is behandeld met BI-OME®, een Oekotex-geregistreerd product dat diep in de vezels penetreert en de virale activiteit van virussen en bacteriën sneller doodt.

OPTIBRUSH: de allernieuwste generatie artisanale kokosmatten met leuke designs. Deze borstelmatten zijn vervaardigd met hardere vezels waardoor ze het vuil efficiënter van je schoenen schrapen ; deze deurmatten nemen minder water op.

Tips van onze deurmatten Specialist: ❕ Ontrol je deurmat bij het uitpakken en laat ze voor een paar uur op een platte ondergrond rusten, op deze manier herstelt haar vlakke vorm na transport.

❕ Reinig je droogloopmat regelmatig met een stofzuiger; best wanneer ze droog is.

❕ Je deurmat kan niet in de droogkast of droogtrommel. Laat ze drogen op een droogrek, vlak of hangend.

Over Studio M – Innovatief en 100% Belgisch Studio M is een Belgisch merk gespecialiseerd in vloerbekleding en wil met haar Essentials deurmattenreeks dit dagdagelijkse product op een innovatieve manier extra waarde geven.

Made in Belgium: niet alleen ontworpen maar ook gemaakt in België, de bakermat van de vloerbekledingsoplossingen.

Oog voor Design: deurmatten hoeven niet lelijk te zijn; ze maken deel uit van een fijne eerste indruk.

Hart voor Innovatie: Of het nu gaat om een nieuwe technologie, een nieuw ontwerp of een technisch hoogstandje; Studio M streeft ernaar om deurmatten boven de gangbare norm te tillen.

27,9927,99

Titel: Deurmat Studio M – OPTICLEAN – Droogloopmat binnen

Prijs: € 27,99

Productcode: 9300000027454210

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️