De Stad Amersfoort komt in actie voor Serious Request: help ons! – DeStadAmersfoort.nl

de-stad-amersfoort-komt-in-actie-voor-serious-request:-help-ons!-–-destadamersfoort.nl

Evenementen

AMERSFOORT Vanuit het Glazen Huis in Amersfoort zamelt 3FM Serious Request van 18 tot en met 24 december geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Daar draagt de redactie van De Stad Amersfoort graag haar steentje aan bij!

Tijdens die week gaan we in Amersfoort op pad om enkele acties te doen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. Maar je kunt nu al doneren. Help jij ons mee om een mooi bedrag op te halen voor het Wereld Natuur Fonds? Doneer dan via onderstaande QR code of deze website!

Het volledige bedrag dat aan donaties binnenkomt, gaat naar Serious Request.

Meer informatie over de acties die we gaan doen volgt later.

Alvast bedankt voor je steun en bijdrage!Help jij ons mee om een mooi bedrag op te halen voor het Wereld Natuur Fonds? Foto: BDUmedia

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️