Cijfers. Kansloze asielplaag blijkt plaag – Geenstijl.nl

cijfers-kansloze-asielplaag-blijkt-plaag-–-geenstijl.nl

Zo. En de boemerang van de zwijgdeal komt keihard in het gezicht van de politie terecht. De Telegraaf publiceert vandaag cijfers over criminaliteit onder asielzoekers (alle originele stukken HIERRR) en wat iedereen al wist blijkt te kloppen: terwijl de vluchtelingen uit gevaarlijke landen als Syrië, Eritrea en Afghanistan zich relatief koest houden, misbruiken ‘asielzoekers’ uit veilige landen als Albanië, Georgië, Marokko en Algerije ons opvangsysteem door plunderend door het land te trekken. Een paar honderd criminele kansloze asielplagers verpesten het weer eens voor de rest en de politie is machteloos. “De frustratie spat er vanaf als agenten beschrijven dat een deel van deze asielzoekers uit veilige landen niet eens vervolgd wordt de keren dat de politie ze wel in de kraag vat. Tijdens een rondgang in november 2016 komt de landelijke taskforce er achter dat dit bij meerdere eenheden speelt. De zaak wordt in een dergelijk geval geseponeerd en de verdachte kan gaan. Het idee achter die vrijlating is volgens de politierapportage dat iemands asielaanvraag bijvoorbeeld is afgewezen en dat die sneller is uit te zetten als er geen strafzaak loopt. Maar die uitzetting gebeurt vaak niet of laat tijden op zich wachten. Het resultaat is dat de vreemdeling straffeloos in Nederland kan blijven, terwijl de politie van zijn misdaden weet.” Dat wordt weer fijn nuanceren in de media vandaag.

UPDATE Ha! Daar is de eerste nuance al! Ook asielzoekers die WEL een status krijgen misdragen zich: bijna 10.000 zijn verdacht van een misdrijf.

UPDATE-UPDATE: Het getal van 10.000 verdachten gaat niet om statushouders maar om vreemdelingen. De politie heeft in de documenten een fout gemaakt. Hier legt burgemeester Jos Heijmans even uit waarom dit beleid zo verneukeratief is.

Jos Heijmans legt uit waarom hij vervolging eist: Als je dit laat gaan verkleint dat het draagvlak voor echte vluchtelingen. #jinek pic.twitter.com/k4vNV30xcN

— Jinek (@JinekLive) 29 juni 2017

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️