Blauw Licht Bril Winterdepressie

De waarheid over blauw licht en seizoensgebonden depressie

Met de herfst op komst en de seizoenen die langzaam verschuiven, is het belangrijk om je aan een schema te houden.

Blauw Licht Bril Winterdepressie

Dat schema is natuurlijk je slaapschema. Kortere dagen en herfstfeesten vechten allemaal om onze aandacht en kunnen onze slaapgewoonten echt veranderen.

Deze factoren kunnen onze melatonineproductie beïnvloeden, wat uiteindelijk leidt tot slaaptekort. Wanneer we onze slaap opofferen en onze natuurlijke circadiane ritmes veranderen, komen een aantal gezondheidsfactoren in gevaar.

Seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD).

Seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD), wat sommige mensen ‘seizoensdepressie of winterdepressie’ noemen, is erg bekend rond deze tijd van het jaar.

Dit kan ons immuunsysteem in gevaar brengen, waardoor we vatbaarder worden voor ziekten of zelfs tot hypertensie leiden. Er is ook gezegd dat een gebrek aan slaap bij de meeste mensen leidt tot angst en verhoogde stressniveaus.

Of de zomertijd nu verandert of drukke herfstagenda’s om onze aandacht strijden, het is van cruciaal belang om jezelf niet over de kop te werken en voldoende slaap te krijgen.

Onze circadiaanse ritmes bootsen typisch het opkomen en ondergaan van de zon na.

De mens heeft een biologische klok die ervoor zorgt dat u bijvoorbeeld op tijd eet en lang genoeg slaapt.

Het belangrijkste ritme van de biologische klok is het 24-uursritme.

Dit ritme noemen we ook wel het circadiaanse ritme (circa betekent ongeveer, dia betekent dag). Het regelt uw slaap-waakritme. Maar ook bijvoorbeeld uw lichaamstemperatuur, hartritme en hormoonafgifte.

De biologische klok bevindt zich in de hersenen en werkt op signalen van licht en donker.

Natuurlijk zonlicht of kunstlicht kan de aanmaak van melatonine vertragen, wat uiteindelijk ons ​​traditionele slaapschema compenseert. Dit is een van de redenen waarom zomertijd lichamelijke veranderingen teweeg kan brengen.

Ons lichaam is nog niet helemaal aangepast aan kortere dagen. De meeste mensen denken dat ze met minder licht meer zullen slapen. Dit is meestal waar, maar met koeler weer op komst, worden computers of tv-schermen soms de favoriete herfstactiviteit.

Langdurige blootstelling aan blauw licht kan uw pijnappelklier beïnvloeden, uw aanmaak van melatonine beperken en uw algehele slaappatroon veranderen.

Zorg ervoor dat u uw tijd met elektronica beperkt om te helpen bij de overgang van de seizoenen en om uw circadiane ritme op het goede spoor te houden.

Blue Blocker-brillen houden je op schema

Een andere manier om te voorkomen dat uw circadiane ritme wordt gecompenseerd door blauw licht dat uw oog blokkeert.

Een blauw licht blokkerende bril , ook wel slaapbril of computerbril genoemd, kan hierbij helpen. Blauw licht vertraagt ​​de aanmaak van melatonine en een slaapbril filtert blauw licht uit je oog.

Dit laat je lichaam in een natuurlijke slaapcyclus en kan je helpen om je aan een gezond slaapschema te houden.

Zelfs met wekkers is het soms moeilijk om uw circadiane klok opnieuw in te stellen, als deze eenmaal is gewijzigd. Een blauwlichtblokkerende bril kan helpen om je circadiane cyclus op een natuurlijk ritme te houden.

Typisch, mensen die gebruik maken van blauw licht bril dragen ze ongeveer twee uur voordat ze naar bed gaan. Dit houdt je interne klok op schema en voorkomt dat blauw licht je ogen bereikt.

Dit geeft je pijnappelklier voldoende tijd om de melatonine te produceren die je nodig hebt om tot rust te komen. Het zal je ook helpen in slaap te blijven voor een volledige nachtrust om de slaap te krijgen die je nodig hebt.

Dit zal je helpen wakker te worden, je de volgende dag verfrist en uitgerust te voelen .

De slaapbrillen van Computerbril.org zijn een van de weinige merken van blue blocker-brillen die ervoor zorgen dat alle sporen van blauw licht je ogen niet bereiken.

Overweeg een Computerbril voor op het werk.

Hoewel herfstactiviteiten uw agenda kunnen vullen, neemt de werkdruk doorgaans niet van dag tot dag af.

Als je toevallig de hele dag voor het werk voor de computer zit, kunt u overwegen een beeldschermbril voor al uw blauw licht vergrendeling behoeften.

Kantoorbanen zijn grote overtreders van ons gedurende langere tijd bloot te stellen aan een grote hoeveelheid blauw licht. Een blauwlichtblokkerende bril houdt de hoofdpijn laag en de langdurige blootstelling op afstand.

Aangezien u ongeveer acht uur voor een monitor doorbrengt, is het belangrijk om rekening te houden met uw ogen.

Onze slaapbrillen of computerbrillen blokkeren blauwe lichtgolven die de aanmaak van melatonine in je lichaam kunnen vertragen. Met het zonlicht dat snel vervaagt en het weer verandert, is het heel gemakkelijk om langer te werken en de schermtijd met uw apparaten te vergroten.

Een blauwblokkerende bril kan uw lichaam uitgerust houden en de melatoninespiegels gereguleerd houden, zelfs als de zomertijd verandert of overmatige blootstelling aan blauw licht.

Draag uw Computerbril terwijl u uw apparaten gebruikt, tv kijkt of een kunstmatige lichtbron gebruikt. Gebruik de Computerbril ongeveer twee uur voordat u zich klaarmaakt voor bed.

Een Computerbril zorgt ervoor dat uw melatonine op schema wordt geproduceerd en voorkomt dat de circadiane cycli worden gecompenseerd.

Als u voldoende slaapt, houdt u uw immuunsysteem sterk en helpt het niet alleen ziektes, maar ook seizoensgebonden depressies zoals winterdepressie te bestrijden.

Het is bekend dat bloeddruk, angst en stress laag blijven bij personen die voldoende rust krijgen. Met een blauw blocker  Computerbril kan melatonine uw lichaam op natuurlijke wijze uw slaappatroon laten reguleren.

Blauwlichtfilters en nachtverlichting.

Slaapbrillen ofwel Computerbrillen zijn een cruciaal onderdeel van het blauwlichtblokkeringsproces, maar ze zijn niet het enige dat uw circadiane cyclus en melatonineniveaus kan helpen.

Kunstlicht van welke aard dan ook kan de pijnappelklier beïnvloeden, zelfs alledaagse dingen in uw huis. Speciale blauwvrije gloeilampen en nachtlampjes zijn een handige manier om ervoor te zorgen dat u niet wordt blootgesteld aan blauwe lichtgolven, zelfs niet in het comfort van uw huis.

Deze lampen hebben een amberkleurige tint en bevatten geen sporen van blauw licht en zijn dus anti blauw licht

Blauwvrije nachtlampjes houden die probleemplekken in huis verlicht, zonder je wakker te maken en de hele nacht wakker te houden. De zachte, amberkleurige gloed geeft net genoeg licht zonder je slaapcyclus te belemmeren.

Anti-blauwe zaklampen zijn ook handig om te voorkomen dat u ergens tegenaan stoot en een vervelende LED-lichtstraal te vermijden.

Geef de kinderen een perfecte hoeveelheid licht om te zien zonder hun slaapgewoonten te verstoren. Dit is absoluut een gezonder alternatief voor slapen met de lichten aan of afleidende nachtlampjes.

Blauw Licht Bril Beter Slapen

Ontwikkel gezonde slaapgewoonten met een blauw licht filter Computerbril.

Blauwlichtfilters zijn beschikbaar voor mensen die hun huis van blauw licht willen ontdoen. Deze blauwe blokkers zijn perfect voor wekkers, laptops, iPads en mobiele telefoons.

Ze geven je de mogelijkheid om je leven te leven zoals je normaal zou doen, zonder blootgesteld te worden aan blauw licht. Je lichaam zal je dankbaar zijn voor het aanhouden van een consistente slaapcyclus en je zult kunnen genieten van de natuurlijke gezondheidsvoordelen die melatonine te bieden heeft.

Ook de symptomen van een winterdepressie zullen aanzienlijk verminderen.

Lees meer artikelen over Blauw licht en de Computerbril:

Blauw Licht Bril Waarom

Blauw Licht Filter Bril Zonder Sterkte

Blauw Licht Bril Kopen

 

Bestel Nu Uw Computerbril Met Blauw Licht Filter

bij Computerbril.org koopt u veilig en vertrouwd de beste kwaliteit computerbrillen met snelle levering