Aan wekenlang wachten doet Bert Kok Optiek niet – Metronieuws.nl

aan-wekenlang-wachten-doet-bert-kok-optiek-niet-–-metronieuws.nl

In Van Klacht naar Pluim? beloont Ton Broekhuisen namens Metro bedrijven of instellingen, die een klacht hebben opgelost, (liefst) met een Pluim.

Spontane Pluim

De mooiste cases zijn natuurlijk de cases waarbij het breekijzer niet hoeft te worden ingezet om een bedrijf tot een bevredigende oplossing van een klacht te ‘verleiden’. Bedrijven die hun klantvriendelijkheid spontaan etaleren, kunnen via deze rubriek worden genomineerd voor een zogeheten Spontane Pluim.

Case

Toos Roubos – van Herwijnen uit Zwijndrecht laat ons weten een Spontane Pluim in petto te hebben voor Bert Kok Optiek (Rotterdam-Zuid). Toos legt graag uit waarom: „Ik draag sinds mijn achtste een bril. Inmiddels al 50 jaar. Sinds twee jaar ben ik klant bij Bert Kok Optiek. Bij toeval eigenlijk, want Bert Kok Optiek bleek vlakbij mijn werk te zijn gevestigd. Al vanaf mijn eerste bezoek was ik onder de indruk van hun professionele aanpak.

Na er eerst een computerbril te hebben gekocht, schafte ik mei een multifocale bril aan. Prijs: 365 euro. Na levering bleek echter dat één glas niet goed was. Dus ging ik terug. Geconstateerd werd dat er inderdaad een incorrect glas geleverd was. Ik kreeg de toezegging dat er meteen een nieuw glas besteld zou worden.”

Omdat het wachten op dit nieuwe glas langer duurde dan ze had verwacht, meldde Toos zich opnieuw bij Bert Kok Optiek. Toos: „De opticien verontschuldigde zich. Na nog drie weken wachten, liet hij me weten dat deze levertijd ongebruikelijk lang duurde. Onacceptabel lang zelfs. Reden voor hem om mij gratis een geheel nieuwe bril te geven. Een geweldige actie, waar ik heel blij mee ben!”

Reactie Bert Kok Optiek

„We bedanken mevrouw Roubos – van Herwijnen voor deze Spontane Pluim. Fijn om te horen dat onze service wordt gewaardeerd. Bert Kok Optiek hecht waarde aan tevreden klanten. Ondervindt een klant een probleem, dan lossen we dat uiteraard in alle redelijkheid op. Dat heeft al geleid tot de nodige bedankjes. Deze Spontane Pluim voegen we daar graag aan toe.”

Juryrapport

Vervelend natuurlijk dat een klant zo lang op de levering van een product (brillenglas in dit geval) moet wachten. Gelukkig anticipeerde Bert Kok Optiek prima op deze ongewenste situatie. Een welverdiende Spontane Pluim!

Spotlights op jouw klacht of Pluim?

Klacht of Pluim? Mail naar Ton Broekhuisen. E-mailadres: [emailprotected]

Reageer op artikel:

Aan wekenlang wachten doet Bert Kok Optiek niet

Waarom een speciale Computerbril met blauw licht filter beter is voor je ogen

Heb je ook vermoeide, droge en branderige ogen bij het werken achter de computer?Als u de hele dag achter een beeldscherm werkt, dan kunt u al snel last krijgen van vermoeide, geïrriteerde, droge of tranende ogen, hoofdpijn, een stijve nek en andere ongemakken waardoor u snel vermoeid raakt.Een computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer, maar ook steeds meer voor smartphones en tablets en voor muzikanten die van bladmuziek moeten lezen.

Een bril voor computer: Beter voor uw ogen

Een bril met blauw licht filter helpt tegen het schadelijke blauwe licht wat uit deze beeldschermen naar u toe straalt, en zorgt voor een beter zicht waardoor u een ontspannend houding krijgt.Deze speciale beeldschermbril zorgt er voor dat u achter de computer scherp kunt zien, een optimaal zicht, en minder vermoeide ogen als u veel achter een beeldscherm moet werken.Als u al een normale bril, een leesbril of multifocale bril heeft, dan kunt u een overzetbril met blauw licht filter gebruiken voor een optimaal zicht als u veel naar een beeldscherm moet kijken.

Een beeldschermbril werkt rustiger

Bekijk onderstaande video over ervaringen met een computerbril ten opzichte van een gewone bril.

Als u lang naar een beeldscherm moet kijken, dan zorgt dat vaak voor een onnatuurlijke houding en na verloop van tijd een minder scherp beeld.Van een ontspannen houding is geen sprake meer, omdat een gewone bril niet bedoeld is voor deze dagelijkse werkzaamheden.Een normale bril is ontworpen voor verschillende afstanden, echter achter de computer werkt u maar met één afstand.Dit zorgt er voor dat u vaak in een onnatuurlijke houding gaat zitten.

Een Computerbril met of zonder sterkte?

Als u niet brildragend bent, dan kunt u een computerbril zonder sterkte gebruiken.Als u wel brildragend bent, dan kunt u een computerbril op sterkte aanschaffen of een overzetbril gebruiken.

Bestel nu jouw computerbril

☑️Eindelijk Ontspannen werken achter de computer!☑️Filtert Schadelijk Blauw Licht☑️Vandaag besteld, morgen in huis☑️Gratis Verzending

Bekijk Computerbrillen in onze shop ➡️